Jen lägger in...
Men det är inte det enda som är klart för att ätas.
I växthuset växer fullt av tomater, gurka, sallad och olika bönor.
Dillkronor och västeråsgurka är något som
hela sverige vill ha nu.
Är det inte dill till kräftskivan så är det till att lägga in gurkan.
Och just det sistnämnda har jag fått äran att prova på
för första gången.
3 kilo gurka ligger numera skivade i en lag
tillsammans med dillkronor och senapsfrön.
Om en vecka är det premiär för provsmakningen,
och jag kan knappt bärga mig.
-spännande spännande-
Vilka härliga bilder o vad kul att få skörda o ta hand om egna grönsaker, jag har aldrig fått nå't att växa. Jo det skulle va' potatis då, men det kan man väl inte misslyckas med ;)
Ååh, vad du är duktig min söta!! Iih! Saknar dig och tycker du kan komma hit och kramas och mysa lite med oss nu! <3
Åh, inlagd gurka - det var det flera år sen vi gjorde sist! Kanske dags igen nu!? :-)~
Såna där gula vaxbönor hade också varit fantastiskt gott att få sätta tänderna i! Odlade såna på den tiden när jag pallade med att sköta ett grönsaksland - eller ska jag säga hann med... Hm!? Det var före internets tid! ;-)
Härligt - bjud mej på sallad!!!
Det ser gott ut! Har du ett stort växthus??
Mitt tog vintern med sig, kanske blir det ett nytt nästa vår. =)
Jättefina bilder som vanligt. Ska bli gött att smaka de däringa gurkorna sen. Vad duktig du är!
Mamma.
Nanna: Fel uttryckt av mig, sorry!
Jag äger inget växthus tyvärr. Jag bor i en lght i stora staden.
Men jag studerar jordbruk på distans och praktiserar därmed på en gård. (ekologiska grönsaker)
Där har de 2 st växthus. :)
Det ena föll för vintern där med, men blev lagat i våras. Nu frodas grönsakerna där inne...och ute på fälten. :D
Anna KK: Vist! Tänk vad mycket man hann att göra och vad social man var innan it dök upp.
Nu är man glad om man ens hinner laga middag mellan arbets- och datatimmar. :P