Det bakas för fullt i detta hem
Bullar, kakor, äpplebitar, muffins och chokladrullar...
för att inte tala på allt matbröd:
Rågkakor, olivlimpa, foccacia och brytbröd.
Anledningen till att vi bakar allt själva?
Vi trivs med att äta saker som vi vet vad de innehåller...
dvs utan alla de kemiska, konstgjorda eller gjort-av-djur tillsatserna.
Hur hinner man?
Det gäller att prioritera.
Man tar sig tid till det man anser är viktigt.
Vad jag stoppar i min kropp är viktigt för mig. :)
för att inte tala på allt matbröd:
Rågkakor, olivlimpa, foccacia och brytbröd.
Anledningen till att vi bakar allt själva?
Vi trivs med att äta saker som vi vet vad de innehåller...
dvs utan alla de kemiska, konstgjorda eller gjort-av-djur tillsatserna.
Hur hinner man?
Det gäller att prioritera.
Man tar sig tid till det man anser är viktigt.
Vad jag stoppar i min kropp är viktigt för mig. :)
Gunilla
Vad gott det ser ut! Vill också ha!! Hehe. Duktiga ni är. ;D
Jen svarar:
Jätte gott! :) Synd bara att Rob äter upp allt med en gång... ;)
Linda
Ni är duktiga! Jag brukar känna att jag inte har tid att baka så mycket..hmm..jag är nämligen arbetslös så jag borde ha all tid i världen! Jag är knäpp!
Trackback